Vores Idé

 

hl_logo_transparant

Glæden ved det gode håndværk og den høje kvalitet

Vi er dedikerede til eksklusive materialer, især merinould og i et vist omfang andre naturmaterialer som silke og hør, og vi bruger selv tøj af merinould i forskellige kvaliteter hele året rundt. Vi foretrækker design, der er helt enkelt i sit udtryk, frigjort fra den aktuelle mode og som holder lang tid frem. Vi elsker farver – en skøn blanding af dæmpede klassiske nordiske farver samt dybe dramatiske farver fra det sydlige Europa. Vi vil gerne værne om tøj med fine håndværksmæssige detaljer i så høj en kvalitet, at vi vil bruge det i årevis og reparere det, når den tid kommer. Vi foretrækker tøj, der er behageligt i brug og som kan kombineres med meget andet fra garderoben og bruges til både hverdag og fest.

Vi har tidligere arbejdet med kunsthåndværk i form af unika strik. Vores ønske er at skalere op på produktionen og henvende os til en bredere kundegruppe. Vi arbejder nu selv mest med design og salg og arbejder derudover sammen med dygtige folk i Italien omkring produktion.

billede produkter
vores ide billede

Vores mission

Er der brug for mere tøj i verden? Nej, vel egentlig ikke… Alligevel ønsker vi med vores nye strik kollektion at dele vores glæde ved det gode håndværk og den høje kvalitet med alle I andre, der har blik for samme værdier eller med jer, der ønsker at ændre jeres forbrug af tøj i en mere bevidst retning.

Vi ønsker at give et ydmygt bidrag til et mere bæredygtigt forbrug af tøj med en produktion, der sker med omtanke for klima, miljø og mennesker! Efterhånden har de fleste fået viden om modens kedelige aftryk på klima, miljø og de ansatte i produktionen. Allerbedst er det, når vi køber vores tøj i genbrugsbutikken. Næstbedst er det at købe færre stykker tøj og bruge dem gennem længere tid. BUY LESS, BUY BETTER!

Dette stiller imidlertid høje krav til tøjets kvalitet, udtryk og funktion. Alt sammen noget, vi med vores nye kollektion forsøger at give et bud på. Det har vist sig at være særdeles svært at tage de 100% rigtige miljømæssige valg hele vejen rundt om produktionen – vi er startet et sted, hvor vi mener at kunne stå inde for kvalitet og produktionsforhold, men vi er ikke perfekte, og det vil for os være en fortløbende proces at optimere på bæredygtig produktion.

  • Vi har opstillet en form for DOGME for at holde fast i vores værdier og dermed give os selv en ramme at arbejde indenfor.
  • Vi bruger 100 % naturmaterialer af meget høj kvalitet
  • Vi skaber tøj med et tidløst udtryk og med håndværksmæssige detaljer
  • Vi producerer i Europa og gerne med tiden i Danmark
  • Vi producerer i små mængder og i fully fashion og undgår dermed spild

Læs mere under OM PRODUKTIONEN