Nyheder

Følg her med i vores aktiviteter som design markeder, åbent showroom, kundearrangementer mv. Få direkte besked via Nyhedsmail eller Facebook, som du tilmelder dig nederst på siden.

Julegaver retur | Udsalg | Fragtfri levering i januar

RETURNERING AF JULEGAVER

Vil du gerne returnere en julegave, så lav en aftale om at besøge vores showroom i Alling ved Ry. Vi har ingen faste åbningstider, men er fleksible, ring gerne og aftal på +45 29461244 eller på mail: info@hannelinding.dk – eller alternativt send din strik med posten. Ønsker du en ombytningsvare, betaler vi for både returporto og porto på ny vare.

Returneringsfristen er forlænget grundet Covid-19 restriktioner. Varer kan dermed byttes indtil 31. januar 2021. 

Nyheder

FRAGTFRI LEVERING I JANUAR

Vi tilbyder fragtfri levering i januar måned indtilvidere. Det skyldes, at de skærpede retningslinjer vedr. Covid-19 ikke lægger op til besøg i vores showroom ved Ry. Bestil i stedet på webshoppen og slip for forsendelsesudgiften. 

Nyheder

UDSALG AF ENKELTE FARVEVARIANTER

Udsalg af enkelte strikmodeller – kollektionsprøver, farver med for lille efterspørgsel mv. fra lørdag den 9. januar kl. 12.

Følg med i Nyhedsmailen vedr. udsalgsvarer. Det drejer sig om et lille udvalg, og udsalget annonceres først via Nyhedsmailen og dernæst fra Facebook og Instagram.

Nyheder