Kortærmet strik

Produkt kategorier

Kortærmet strik

Langærmet strik

Strikkjoler

Strik nederdele

Accessories

Gavekort

Alle produkter

Info

Vi producerer i små mængder, og derfor vil de enkelte modeller af og til være udsolgte. Du er velkommen til at kontakte os pr. e-mail og bestille den ønskede vare, som vi kan få hjem til dig i løbet af ca. 3-4 uger.

Drømmer du om en model i en anden farve eller farvekombination, så vælg blandt vores farver og lad os finde dit design. 

Har du spørgsmål til materialer, model, størrelser, vask mv., så tøv aldrig med at sende os en mail. Læs evt. mere herom på de enkelte produktsider.

Den kortærmede strikbluse er vores signatur strik. Den fås i flere udgaver enten med en kontrastfarve i halsudskæringen eller helt ensfarvet. Den er strikket op i en blød merinould og har et let og moderne udtryk – en luksus t-shirt, som kan bruges til alle mulige anledninger. Materialet er naturligt 100 % extrafin merinould helt uden syntetiske fibre.  

Kortærmet strik af en lækker naturlig uld uden syntetiske fibre kan bruges året rundt. Det kan være at du tænker, at uld er for varmt om sommeren, men alle vores produkter er lavet af 100 % extrafin merinould, hvilket har temperaturregulerende evner. Derfor vil ulden regulere temperaturen, således at du opnår en behagelig kropstemperatur – både om sommeren og om vinteren.
Den kortærmede strik, Classic no. 1 og With a Twist no. 1 kan bruges alene, under en jakke eller f.eks. under en cardigan. Du har mulighed for at kombinere den kortærmede strik med strik cardigans i samme garnkvalitet og farveudvalg og får dermed et ‘twin-set’, der var meget populært i 60’erne og har et helt klassisk og langtidsholdbart look. Vores kortærmede strik fås med halskant i en kontrastfarve og dermed kan du skabe dit helt eget ‘twin-set’

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen