Om os

brand_photo_of_Hanne Linding Denmark

Har vi brug for mere tøj i verden?


Dertil kan vi svare nej…Alligevel forsøger vi med vores nye strikkollektion at bidrage til et mere bevidst forbrug af tøj med en produktion, der sker med omtanke for klima, miljø og mennesker.

De fleste af os ved godt, at modeindustrien sætter et grimt aftryk i verden. Vi ved måske også, at det er bedst at købe tøj i genbrugsbutikken. Men hvis du ikke har evne for at spotte gode ting og sætte dem sammen på kreative måder, må du gøre det næstbedste, nemlig at købe færre stykker tøj af en bedre kvalitet og bruge dem i længere tid – Buy less buy better! 

Vi vil gerne leve op til en bæredygtig produktion på alle parametre. Vi er startet et sted, hvor vi kan stå inde for kvalitet og produktionsforhold, men det vil være en fortløbende proces at optimere på bæredygtig produktion. Se vores værdier, skrevet som vores dogmer nedenfor, og læs evt. mere her.

Motivationen bag vores brand


Hanne Linding, der står bag brandet har mange års erfaring med strik og design dels som tekstil kunsthåndværker og dels som leder af en museumsshop på Asger Jorn museet.

“Glæden ved super enkelt design, godt håndværk og gode kvaliteter er drivkraften bag mit nye brand, siger Hanne Linding og fortsætter “Jeg arbejder med klassiske langtidsholdbare strikkollektioner, hvor jeg selv står for designet og samarbejder med fagligt meget dygtige strikkere fra Italien om størrelser, kvaliteter, strikketeknik mm.”

Designet fra Hanne Linding kendes på et helt enkelt udtryk med kant, frigjort fra aktuelle trends, Slow Fashion. Farverne i centrum, og derfor er der et relativt stort farveudvalg i den første kollektion, som udbygges hen ad vejen. Der satses på beklædning med fine håndværksmæssige detaljer i så høj en kvalitet, at du forhåbentlig får lyst til at værne om det og bruge det i årevis. 

Om os

Dogme

Se herunder vores værdier, som vil afspejles i vores valg.

• Vi bruger 100 % naturmaterialer af meget høj kvalitet 

• Vi skaber tidløst tøj med håndværksmæssige detaljer 

• Vi producerer vores strik i Europa og måske med tiden også i DK

• Vi producerer i små mængder i fully fashion og undgår spild

Læs mere om de enkelte dogmer her

Websieikon-hannelinding.dk
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen