Halsedisse Acc. no. 1 – flere varianter

485,00 DKK

Accessories no. 1 – Halsedisse

Den er strikket i 100 % extrafin merinould ensfarvet med to forskellige farver som kanter.

Dansk design

Designet er klassisk og tidløst, skabt helt uafhængig af modetrends – Slowfashion. Halsedissen fås i flere farvekombinationer. Kvalitets strik designet af Hanne Linding og håndlavet i Italien  – buy less buy better! Halsedissen findes i one size.

Læs mere om varen, materiale, størrelser og vask & pleje nedenfor.

Ryd
Varenummer (SKU): Acc-01-Solid Kategori:
Accessories no. 1

Halsedisse i kvalitets strik er strikket i 100 % extrafin merinould i glatstrik. Materialet er blødt og let. Røret afsluttes i begge ender med en smal ombukket kant og i to forskellige farver.

Halsedissen fås i flere varianter.

Anvendelse

Den kan bruges indendørs over en bluse med rund hals og udendørs til en frakke. Derudover fungerer den godt som pandebånd.

Læs mere om materialer og produktion her.

Dansk design af Hanne Linding, håndlavet i Italien, buy less buy better!

Materiale

Materiale

100 % extrafin merinould, spundet og forædlet i Italien. Garnet er et 100 % naturmateriale, ikke efterbehandlet med klor for at opnå Superwash og har ingen syntetiske fibre. Certificering er Økotex. Læs evt. mere om materiale og produktion her.

Vores garn har en meget høj kvalitet, hører til blandt de blødeste garner og er dermed meget behageligt i brug også fordi, det er let, åndbart og antibakterielt. På trods af, at det er et eksklusivt garn, kan det alligevel med tiden få en let pilling, der hvor der er slid f.eks. under ærmegab. Det fjernes skånsomt ved brug af en uldkam eller en uldshaver og vil aftage efter få behandlinger. Læg blusen fladt ned på et strygebræt og glat stoffet fri for folder, før shaver benyttes.

Miljøhensyn

Neck label og Care label er påsyet med få sting og fjernes let, og derefter er materialet 100 % bionedbrydeligt. Merinoulden bør vaskes langt mere sjældent end bomuld og syntetiske tekstiler. Dermed er der mindre miljøpåvirkning. I starten vaskes lidt oftere for at få fibrene til at filte sig sammen og dermed minimere pilling.

Blusen leveres med en lille dunte af garnet, så der er mulighed for at reparere i stedet for at kassere, hvis uheldet er ude.

Vask og pleje

Merinould er selvrensende og skal ikke vaskes nær så ofte som f.eks. bomuld og materialer, hvor der indgår syntetiske fibre. Undgå hyppig vask, da det slider på dit produkt og også har et dårligt aftryk på vores miljø. I stedet hænges merino strik ud til luftning, gerne en dag med høj luftfugtighed, og det vil herefter føles friskt og klar til brug. Eksperimentér gerne med hvor mange gange, du kan bruge din strik inden vask. Dog anbefaler vi at vaske et par gange i starten for at få fibrene til at filte sig sammen og dermed minimere pilling. Læs mere under Materialet.

Vi anbefaler håndvask ved ca. 30 gr., dvs. håndlunkent vand. Brug et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Brug rolige bevægelser, og skyl derefter i lunkent vand. Pres vandet forsigtigt ud, ingen vridebevægelser. Produktet lægges fladt til tørre på et håndklæde f.eks. på et badeværelsesgulv med gulvvarme.

Maskinvask er evt. en mulighed, hvis der er tale om en nyere vaskemaskine med et skånsomt uldvaskeprogram med max. 800 omdrejninger. OBS! Det foregår på kundens eget ansvar.

Produktet kan glattes med et strygejern på lav varme. For at undgå strygemærker lægges evt. et fugtigt klæde imellem. Man kan også vælge at bruge damp funktionen på strygejernet eller allerbedst en hånddamper.

Efter brug opbevares tyndt strik bedst på en bøjle, så det ikke krøller og altid er det klart til brug. Er der risiko for møl i huset, opbevares din strik i en lukket æske med en lavendelpose. En god regel er at opbevare strik, der ikke er nyvasket fremme i lyset.

Vi vedlægger en lille flyer om vask og pleje af strik, når vi afsender pakken.

Forsendelse

Priser og forsendelsestid

Sidste frist for bestilling med garanteret levering før jul er lørdag den 19. december.
Du kan holde dig informeret om din pakkes vej til dig via det tilsendte tracking nummer.

Forsendelse indenfor DK
40,- Afhentning i PostNord pakkeshop
60,- Modtagelse på privat adresse
Modtagelse indenfor 1-5 hverdage

Forsendelse indenfor EU
190,- Modtagelse på privat adresse
Modtagelse indenfor 2-7 hverdage

Forsendelse øvrig udland
230,- Modtagelse på privat adresse
Modtagelse indenfor 2-10 hverdage

Returforsendelse

Det kræver blot, at du sender os en mail, og vi godkender returneringen, inden du afsender varen. Benyt den returlabel, der vedhæftes via vores godkendelsesmail og genbrug æsken eller forsendelsesposen. Ønsker du en ombytnings vare, betaler vi for den ny forsendelse.

Indpakning og emballage

Vi pakker ind og sender produkterne i miljøvenlige genbrugsmaterialer, der alle er produceret i Europa.