Strik nederdel, Classic no. 4 kornblomst blå

1.395,00 kr.

Classic no. 4

Nederdelen er strikket i 3-trådet 100 % extrafin merinould i farven kornblå melange.

Dansk design

Designet er klassisk og tidløst, skabt helt uafhængig af modetrends – Slowfashion. Nederdelen er kæk, meget anvendelig og kan kombineres på mange måder. Den fås i flere farvekombinationer. Kvalitets strik designet af Hanne Linding og håndlavet i Italien  – buy less buy better!

Læs mere om varen, materiale, størrelser og vask & pleje nedenfor.

Kvalitets Strik – Classic no. 4

Kvalitets striknederdel med rib bærestykke, strikkede stropper og strikket bælte. Bæltespændet er fremstillet i Holland af ægte horn. Mellem bærestykke og skørtet er indlagt en ” tubolare” , som giver en smuk overgang. Farven er kornblå.

Nederdelen har A-form, og længden er til over knæet.

Anvendelse

Classic no. 4 kan anvendes på utallige måder. Sæt den sammen med en silkeskjorte, der hænger løst ud over eller med en af de kortærmede With a Twist no. 1, der er “tucket” ind i nederdelen foran. Nederdelen er strikket med 3 tråde og er derfor relativt varm.

Læs mere om materialer og produktion her.

Dansk design af Hanne Linding, håndlavet i Italien, buy less buy better!

Materiale

100 % extrafin merinould, spundet og forædlet i Italien. Garnet har ingen efterbehandling i form af klorbehandling til Superwash og har ingen syntetiske fibre. Det er dermed et 100 % naturmateriale.

Vores garn har en meget høj kvalitet, hører til blandt de blødeste garner og er dermed meget behageligt i brug også fordi, det er let, åndbart og antibakterielt. På trods af, at det er et eksklusivt garn, kan det alligevel med tiden få en meget let pilling, f.eks. under ærmegab. Det fjernes skånsomt ved brug af en uldkam eller en uldshaver.

Neck label og Care label fjernes let, og derefter er materialet 100 % bionedbrydeligt.

Blusen leveres med en lille dunte af garnet, så der er mulighed for at reparere, hvis uheldet er ude.

Størrelsesguide

Strik nederdel, Classic no. 4 kornblomst blå

Målene er angivet i cm.

Målene kan variere ganske lidt, da hver enkelt model er håndlavet. Str. XS kan aftales individuelt. Kontakt os venligst pr. mail på: info@hannelinding.dk

Vask og pleje

Merinould er selvrensende og skal ikke vaskes nær så ofte som f.eks. bomuld og materialer, hvor der indgår syntetiske fibre. Undgå hyppig vask, da det slider på produktet og også har et dårligt aftryk på vores miljø. I stedet hænges merino strik ud til luftning, gerne en dag med høj luftfugtighed, og det vil herefter føles friskt og klar til brug.

Vi anbefaler håndvask ved ca. 30 gr., dvs. håndlunkent vand. Brug et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Brug rolige bevægelser, og skyl derefter i lunkent vand. Pres vandet forsigtigt ud, undgå vridebevægelser. Produktet lægges fladt til tørre på et håndklæde f.eks. på et badeværelsesgulv med gulvvarme.
Maskinvask er evt. en mulighed, hvis der er tale om en vaskemaskine med et skånsomt uldvaskeprogram med max. 800 omdrejninger. OBS! Dette foregår på eget ansvar.

Produktet kan glattes med et strygejern på lav varme. For at undgå strygemærker lægges evt. et fugtigt klæde imellem. Man kan også vælge at bruge damp funktionen på strygejernet, dog fortsat ved lav varme.

Efter brug opbevares tyndt strik bedst på en bøjle, så det ikke krøller og altid er klart til brug eller evt. foldet sammen i en æske.

 

Forsendelse

Vi opkræver for fragt, da vi håber, at det kan medvirke til at begrænse den enorme returvare-adfærd på e-handel med tøj, som påvirker miljø og klima negativt. Vi beder vores kunder betale selv og dermed måske overveje en ekstra gang, om det er et rigtigt køb, de er i gang med at foretage.
Fortsættelse følger

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen