Strikkjole, Casual no. 5 grøn

1.795,00 kr.

Casual no. 5

Er en afslappet kvalitets strik med en sænket skulder og 3/4 lange ærmer. Den er strikket i 100 % extrafin merinould i farven grøn.

Klassisk dansk design

Designet er klassisk og tidløst, skabt helt uafhængig af modetrends – Slow fashion. Kjolen er rummelig og meget anvendelig både som kjole og som tunika over bukser. Den fås i flere farver. Kvalitets strik designet af Hanne Linding og håndlavet i Italien  – buy less buy better!

Læs mere om varen, materiale, størrelser og vask & pleje nedenfor

Kvalitets strikkjolen er strikket i en kraftig punto unito teknik. Blusen har en sænket skulder og et 3/4 ærme. Ærmet er afsluttet med en markeret kant, og forneden på kjolen er der en bred kant, ca. 30 cm i glatstrik. Kjolen er strikket i en særlig teknik, der minder om en rib, men som ikke trækker sig sammen som en rib. Strikkjolen har en foldekrave. Farven er meleret grøn.

Kjolen er rummelig og strikket som fully fashion i en loose og afslappet pasform.

Anvendelse

Casual no. 5 kan anvendes på mange måder, sat sammen med et par jeans eller pants med smalle ben eller med et par tynde nylonstrømper og kraftige støvler. Den kan bruges det meste af året pga. den gode rummelighed.

Læs mere om materialer og produktion her.

Dansk design af Hanne Linding, håndlavet i Italien, buy less buy better!

Størrelse

L, M, S

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen