Langærmet strik

Produkt kategorier

Kortærmet strik

Langærmet strik

Strikkjoler

Strik nederdele

Accessories

Gavekort

Alle produkter

Info

Vi producerer i små mængder, og derfor vil de enkelte modeller af og til være udsolgte. Du er velkommen til at kontakte os pr. e-mail og bestille den ønskede vare, som vi kan få hjem til dig i løbet af ca. 3-4 uger.

Drømmer du om en model i en anden farve eller farvekombination, så vælg blandt vores farver og lad os finde dit design. 

Har du spørgsmål til materialer, model, størrelser, vask mv., så tøv aldrig med at sende os en mail. Læs evt. mere herom på de enkelte produktsider.

Den langærmede strikbluse findes i flere varianter og ses her som enten ensfarvede styles eller med en kontrastfarve i halsudskæringen. Bluserne er strikket op i en blød kvalitets merinould, er superanvendelige og meget behagelige i brug. Materialet er naturligt 100 % extrafin merinould helt uden syntetiske fibre.

Den langærmede strikbluse fås i et væld af udgaver – vi fokuserer på de tynde og fine kvaliteter af garn, som de fleste nok vil afholde sig fra at strikke af selv. De er alle strikket op i ekstrafin merinould helt uden syntetiske fibre, hvorved du opnår en stor åndbarhed – også i den langærmede strik. Vores udgaver af den langærmede strik er på samme tid enkel og klassisk, men den kommer også i nogle særlige og unikke farvekombinationer, som du ikke ser hver dag.
Når vi taler om bæredygtighed og fashion, så handler det i virkeligheden mest om at have fokus på tøj, man bruger ofte og længe. Det stiller krav til kvaliteten, så strikblusen skal holde faconen og farven igennem mange år. Det stiller også krav til et langtidsholdbart design – i vores tilfælde klassisk med et tvist eller klassisk med håndværksmæssige detaljer. Strikbluserne er så enkle i snittet og udtrykket, at de er nemme at kombinere med rigtigt meget af dit andet tøj i garderoben. Sæt den sammen med et par jeans og chunky støvler for et råt look eller sammen med en nederdel eller et par vidde selskabsbukser for et mere festligt look. Brug den som en striktrøje en sommeraften eller i stedet for en skjorte til et par flotte herrebukser på din arbejdsplads.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen