Strikkjoler

Produkt kategorier

Kortærmet strik

Langærmet strik

Strikkjoler

Strik nederdele

Accessories

Gavekort

Alle produkter

Info

Vi producerer i små mængder, og derfor vil de enkelte modeller af og til være udsolgte. Du er velkommen til at kontakte os pr. e-mail og bestille den ønskede vare, som vi kan få hjem til dig i løbet af ca. 3-4 uger.

Drømmer du om en model i en anden farve eller farvekombination, så vælg blandt vores farver og lad os finde dit design. 

Har du spørgsmål til materialer, model, størrelser, vask mv., så tøv aldrig med at sende os en mail. Læs evt. mere herom på de enkelte produktsider.

Strikkjolen er en klassiker og altid populær. Den er meget behagelig i brug, og man føler sig samtidig velklædt og stilig. De forskellige varianter er strikket op i lidt kraftigere og elastiske teknikker, der egner sig godt til kjolen. Materialet er naturligt 100 % extrafin merinould helt uden syntetiske fibre.  

Sætter du pris på tøj, der er komfortabelt og behageligt i brug, så er en strikkjole et rigtigt godt bud. Der er sjældent noget, der strammer, den er nem at bevæge sig i ligesom den aldrig kommer til at sidde forkert. Det kræver dog, at du investerer i en strikket kjole af en høj kvalitet. Ligeså elegant en strikkjole kan være ligeså tarvelig kan den se ud, hvis den mister sin oprindelige facon eller peeler eller fnugger på bestemte områder.
Vi har valgt at strikke vores kjoler op i særlige dobbeltstrik teknikker, der både sikrer robusthed og den nødvendige elasticitet, så den strikkede kjole holder form og forbliver glat i overfladen. Gå efter høj kvalitet i både teknik og materiale, en almindelig glatstrikket kjole vil sjældent kunne holde til det slid, der opstår, når du ofte sidder ned. 
Vi anvender naturlig ekstrafin merinould til alle vores strikkjoler – et blødt og åndbart materiale, der er super behagelig i brug og så fin i kvaliteten, at din kjole vil kunne bruges både til hverdag og fest. Vores enkle og klassiske kjoler kan dresses op og ned alt efter lejligheden. Brug din kjole med et par høje læderstøvler og et flot halssmykke til festen eller mere uformelt over et par tight jeans og sneakers.

Vælg mellem flere varianter. En kropsnær strikket kjole, With a Twist no. 4 med en ribbet kvalitet på ærmer og krave og 3/4 lange ærmer eller evt. lange ærmer efter ønske eller en mere loose og rummelig model, Casual no. 5 med body strikket op i en ribbet kvalitet og ærmer og ‘nederdel’ i en dobbelt glatstrik. En kvalitets strik er lidt af en investering, så vælg din strikkjole i en farve, der klæder dig og som du kan forestille dig at bruge i mange år frem.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen